Önök mondták

Megosztjuk Önökkel pácienseink véleményét. Kérjük, ha bármilyen pozitív tapasztalata, megjegyzése, javaslata van munkánkkal kapcsolatban, küldje el azt az info@vitaleurope.hu címre.
 
Katus Attila - Fitness bajnok
Nemcsak arra figyelek, hogy testemet karban tartsam, hanem a fogaimra is. És ez nem csak szépészeti, de egészségügyi szempontból is nagyon fontos. Mosolygós ember vagyok, nem akarom takargatni a szám. Az arcodat mindenki látja, arra nem húzhatsz ruhát. Sokan gondolják azt, hogy a fogorvos egyenlő a fájdalommal. Egészen addig én is tartottam fogászattól, amíg ide nem jöttem. A megbízhatóság, a környezet, a hangulat, az orvosok profizmusa, és az asszisztensek hozzáállása számomra nagyon fontos. Ide mindig szorongás nélkül jövök.

 
Lerch Ottília - Miss Balaton döntős 2008
A VitalEuroperól csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Maximálisan pozitív volt minden! Az Invisalign fogszabályzómat imádtam és még a közvetlen kollégáim sem vették észre, hogy a fogaimat éppen szabályozzák. Patthy doktornőhöz jártam, akinek szakértelméről és személyéről is csak jót tudok mondani.

 
Szilágyi Miklós
Láthatóan nagyon jól szervezett a csapat és a működés. A doktorról csak annyit, hogy nem emlékszem, hogy valaha elaludtam volna a fogorvosi székben, a múltkor ez megtörtént kezelés közben. Úgy gondolom, hogy annál a fogorvosnál, ahol el tudok aludni a székben, rendben mennek a dolgok.
  Bánsági András
Nagyon szép, igen kultúrált fogászati rendelő, kedves és profi csapattal. Nagyon elégedett vagyok az implantátummal és koronával, ajánlom őket mindenkinek!
Gárdos Adrienn
Az esküvőnk előtt 2 héttel, egy keddi napon úgy ébredtem, hogy szeretném kifehérítettni a fogaimat. Tóth Zsuzsa doktornőhöz kaptam időpontot délutánra és este már gyönyörű fehér fogakkal vártam a párom. A Zoom2 fehérítés egy óra alatt lezajlott, kis kellemetlenséget éreztem csak. 2 napig furcsa nyillalásokat éreztem a fogaimban, de a VitalEuropeosok megnyugtattak - ez teljesen természetes. Néhány napig nem fogyaszthattam színes ételeket és italokat, de ez nem volt probléma.
 Peterdi Zoltán
2010-ben fejeztem be fogászati kezelésemet a VitalEuropeban, több fogamat is kihúzták, számos implantátumot és koronákat kaptam. Minden nagyon flottul ment, az érzéstelenítő injekció beadása előtt egy finom érzéstelenítő zselét kaptam az ínyembe, így alig éreztem valamit. Mindenki nagyon kedves volt.
Ritter Veronika
Implantátumokra rögzített fogsort kaptam és különlegesen emberi bánásmódot. Rengeteg kérdésem volt, melyekre türelmesen, empatikusan válaszoltak a VitalEurope munkatársai. Profizmus - röviden így tudom jellemezni a szolgáltatást.
Dangel András
2009-ben kaptam implantátumokat és teljes felső fogsort a VitalEuropeban, melyekkel nagyon meg vagyok elégedve. Az implantáció során egyáltalán nem éreztem fájdalmat, egy pici kellemetlenséget tapasztaltam csak, miután kiment az érzéstelenítő hatása. Mindenki nagyon segítőkész volt és szeretem, hogy mindig kedvesen figyelmeztetnek, amikor felülvizsgálatra kell mennem. Különösen a fogászat berendezése klassz, nagyon jó, hogy internetezhettem várakozás közben.
Kelemen Gábor
Voltam nálatok és teljes elégedettséggel jöttem el tőletek.
Fantasztikus környezettel, kiváló kiszolgálással és szakemberekkel találkoztam! :) Elismerésem! Nyugodt szívvel ajánlom a team-et mindenkinek! :)

Videógaléria