Management

Szakonyi Gábor Szakonyi Gábor 
Ügyvezető igazgató

Kezdetek óta cégünk ügyvezetője, jelenleg hozzá tartozik az IT csoport és az informatikai fejlesztések. A Vezető Magyar Fogászati Rendelők egyesületének alapító tagja és 2010 óta alelnöke.
Bánhalmi Gergely
Recepció vezető

Koordinálja a recepciósok, az orvosok és az asszisztensek munkáját. Ő felel azért, hogy minden páciens elégedetten távozzon.
Beniczky Ádám
Operatív vezető

Feladata az operatív és stratégiai tervezés, megvalósítás, a különböző részlegek közti munkafolyamatok irányítása, optimalizálása.
Francsovics István
CAD/CAM pótlások és fémes laborvezető

Ő felel a CAD/CAM technológiával megmunkált pótlások tökéletességéért és egyben a fémes csoportvezető is, így biztosítva hogy a csonkra vagy implantátumra készülő fém-kerámia koronák is kifogástalan minőségben készüljenek el.
Losonczi Dóra Losonczi Dóra
Ügyfélszolgálti vezető

Koordinálja a 12 fős ügyfélszolgálat munkáját, ő a legerősebb kapocs az orvosok és a páciensek közt, ezzel garantálva hogy minden páciens a legjobb kiszolgálást kapja.
Pecsovszky Timea
Pecsovszky Timea
Kontrolling és pénzügyi vezető

Koordinálja a számlázást és a könyvelést valamint aktívan részt vesz a cég fejlesztésében.
Peterdi Annamária Peterdi Annamária
Fogtechnika porcelános csoport vezető

A porcelános fogtechnikusok munkáját koordinálja és biztosítja a tökéletes minőségű porcelán munkák átadását. Rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik implantátumokra készülő porcelán munkák és protézisek elkészítésében. Földvári Imre díjas fogtechnikus.

 

 
 

Egyéb területek

Adler László
 
Adler László
Pénzügy
Koch Gábor
 
Koch Gábor
IT
 
Szelepcsényi Xénia
Backdesk
Szántó Ildikó Szöllősi Orsolya
Pénzügy
Timon Kinga
Pénzügy