Invisalign 20% kedvezménnyel 2016. aug. 31-ig!

Több, mint 1 millió ember használja világszerte


Az Invisalign fogszabályozás teljesen láthatatlan műanyag sínekkel történik. A sínek kényelmesek, nincsenek kiálló részek, melyek fájdalmat okozhatnának.
A készülék nincs hatással a beszédre és a nevetésre. A sínek bármikor eltávolíthatóak és egyszerűen visszahelyezhetőek. Előnye még, hogy pontos eredmény érhető el rövid idő alatt. Konzultáció csak 6-8 hetente szükséges.
Az Invisalign családba tartozik az i7 rendszer is, melyet azoknak a pácienseknek ajánjuk akiknél kisebb mozgatásra van szükség. A program 7 sínből áll és már 3 hónap után látható az eredmény. Az i7 akciósan már 279.000 Ft-tól.

Kérjük tekintse meg a közelmúltban az ATV-n sugárzott Fő az egészség című műsor riportját az Invisalign rendszerről, mely most a nyári akció keretében 1.199.000 Ft helyett 959.000 Ft-ért elérhető.

Kérjen személyes konzultációt Dr. Patthy Ágnes fogszabályozó specialistánkhoz!

A kezelés menete:

 1. Személyes konzultáció:
A személyes konzultáció során szakorvosunk átnézi fogait és bemutatja az Invisalign rendszert.  

 2. Tervezési fázis:
Az első lépés egy személyre szóló, részletes kezelési terv elkészítése. Fogszabályozó szakorvosunk röntgenek, fotók és lenyomatok alapján készít tervet. A tervezési fázisban derül ki, hogy Ön alkalmas-e Invisalign kezelésre. Amennyiben igen és Ön elfogadja a kezelési tervet, az Invisalign központban elkészítik az ún clin checket, mely egy kisfilm arról, hogy hogyan fognak elmozdulni a fogak a terveknek megfelelően. Amennyiben Ön elfogadja a clin checket, elkezdődik a sínek legyártása.

3. Az Invisaling sínek átvétele
A személyre szabott tervek alapján elkészülnek a teljesen átlátszó sínek, erről telefonon értesítjük. A sínek könnyű, kényelmes BPA mentes műanyagból készülnek és nem irritálják a száj belső részeit. Napközbeni viselés közben evéshez, fogmosáshoz a sín eltávolítható. A folyamatosan cserélt sínek segítségével a fogak folyamatosan és fájdalommentesen mozdulnak a helyükre. A síneket 2-3 hetente cserélni kell, ezzel a kezelés új szakaszába lépve. A kezelés menetének ellenőrzése céljából 6-8 hetente fogszabályozó szakorvosunkkal is szükséges találkozni.

4. Az Ön új mosolya
Minden fogszabályozási eset egyéni, az Invisalign kezelés átlagos időtartama 1 év. A legjobb eredmény elérése érdekében az Invisalign síneket naponta 20-22 órán át kell viselni a kezelési idő alatt. Mivel a műanyag sínek könnyen eltávolíthatók, a fogmosás és fogselymezés nagyon egyszerű és a sínek is rendkívül egyszerűen tisztíthatók.

Mit mondanak a páciensek?
"Általában rohanok reggelente így nagyon értékelem, hogy az Invisalign nem tart fel. Csak kiveszem, megmosom a fogam, visszateszem és már indulhatok is."

"Imádom, hogy mindent ehetek és nem kell amiatt aggódnom, hogy a fogszabályzómba ragad az étel."

"Sajnos nem lenne türelmem a fogszabályzó állandó tisztításhoz. Az Invisalign-t kiveszem, megmosom a fogam és már készen is vagyok."

Amennyiben részletesebb információkat szeretne, kérjen ingyenes konzultációt Magyarországon és Angliában is praktizáló kiváló specialistáinktól!

Kérjen időpontot munkatársainktól személyes fogszabályozási konzultációnkra és ismerje meg a lehetőségeket!

Fogszabályozó árak
Előtte - utána képek


Árlista

 
Diagnosztika, konzultációk:  
Első fogszabályozási konzultáció 5 000 Ft
Tanulmányi lenyomat két állcsonton   10 000 Ft
Panoráma röntgen   5 000 Ft
Teleröntgen külső helyszínen (18 év felett, beutalóval) 4 000 Ft
Fogszabályzási analízis és tanulmányi lenyomat két állcsonton   30 000 Ft
Néhány tipikus kezelési díj különböző készülékek esetében*:  
Láthatatlan Invisalign (Alsó-felső állcsontra) NYÁRI AKCIÓ!!!    1 199 000 Ft
959 000 Ft
Láthatatlan Invisalign (Lite) (Alsó-felső állcsontra) NYÁRI AKCIÓ!!! 899 000 Ft
719 000 Ft
Láthatatlan Invisalign (Lite) (Alsó vagy felső állcsontra) NYÁRI AKCIÓ!!! 599 000 Ft
479 000 Ft
Láthatatlan i7 (Alsó-felső állcsontra) NYÁRI AKCIÓ!!! 499 000 Ft
399 000 Ft
Láthatatlan i7 (Alsó vagy felső állcsontra) NYÁRI AKCIÓ!!! 349 000 Ft
279 000 Ft
Összehasonlító táblázat  

* - Az ár tartalmazza az aktiválást és zárást valamint az egyszeri korrekciós lehetőséget. A kezelés befejezése után 1 hónapig díjmentes kontrollt biztosítunk. A kezelések közti, soron kívüli ellátás díja 5 000 Ft. A fenti árak tájékoztató jellegűek. A végleges ár a konzultációt követően kerül meghatározásra, mivel az egyénenként eltérhet.