Fogászati implantátum és fog implantátumok

A foghiányok pótlásának legmodernebb módszere a fogászati implantáció. A VitalEurope Fogászati Központban évente több ezer implantátumot ültetünk be, és fogtechnikánkon elkészítjük a hozzájuk tartozó esztétikus pótlásokat vagy protéziseket.
Az implantátumok titánból készülnek, melyek a csontba kerülnek beültetésre. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk beültetett implantátumok 99,6 % marad a helyén, miközben ennek a beavatkozásnak a sikerességi aránya az egész világon átlagosan csak 97 százalék. Íme egy érdekes cikk a fogbeültetésről.

A lenti videón Dr. Rakics Péter beszél az implantáció előnyeiről az RTL Egészségkalauz valamint a TV2 Több mint testőr című műsorában.


Az alábbi videón megmutatjuk, hogy hogyan történik a Replace implantátumok behelyezése. Egy implantátum beültetése körülbelül 10 percet vesz igénybe és mivel érzéstelenítésben történik, Ön egyáltalán nem érez fájdalmat. Kérjen időpontot.Az implantáció előnyei:
Nem szükséges a foghiányt határoló fogak lecsiszolása.
Nagy stabilitást és biztonságérzetet ad.
Esztétikus.
Tartós, akár egész életre szól.
Az elvesztett fog környékén elkerülhető a funkciókiesésből adódó csontsorvadás.
Teljes lemezes, kivehető protézisek esetén is kényelmes, biztonságos megoldás.

Implantátum típusok:
Rengeteg féle implantátum kapható. A VitalEurope Fogászati Központban Alpha Bio, Nobel Biocare Replace és Straumann implantátumok beültetését végezzük. Az implantátumokat megfelelő csontállomány esetén azonnal terheljük.

Implantátum árak