Fogorvosok

Fogászati központunk orvosait nagy odafigyeléssel választjuk ki. A szakértelem mellett fontosnak tartjuk az empátiát és a gyakorlatot is. Az Ön kezelőorvosát az Ön kezelési igényének megfelelően közösen választjuk ki, előfordulhat, hogy Önt fogszabályozó szakorvosból, implantológusból és esztétikusokból álló orvoscsapat látja el.

Fogászati központunkban az alábbi orvosokkal találkozhatnak.
Implantológusok, szájsebészek, paradontológusok, protetikusok, fogszabályzó szakorvosok és aneszteziológusok fáradoznak az Ön mosolyának megszépítésén. Nagy gyakorlattal kezeljük a komplikált és nehéz eseteket is.

Dr. Dudás Péter Dr. Orosházi Kata
Dr. Golopencza Péter Dr. Palotás Csaba
Dr. Kustán Hariklia Dr. Patthy Ágnes
Dr. Magyar Zoltán Dr. Pesei Attila
Dr. Németh Bertalan Dr. Petróczy András
Dr. Kelemen Máté Dr. Szaszovszky Gábor
  Dr. Szendrei Balázs

 


Dr. Dudás Péter
Fogorvos

Diplomáját 2004-ben szerezte a budapesti Semmelweis Egyetemen, majd 2007-ben szakvizsgázott konzerváló fogászat és protetika szakterületen. Több, mint 10 éves tapasztalata van a fogászat több területén, folyamatosan részt vesz szakmai kurzusokon az implantátumokra készülő fogpótlások témakörében.

Angolul és németül beszél.

Dr. Golopencza Péter
Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

Általános orvosi diplomáját 2002-ben szerezte a Semmelweis Egyetemen, Budapesten. Aneszteziológusként 2008-ban szakvizsgázott. 6 éven át városi kórházban dolgozott, jelenleg a kórházi és egyetemi oktatási munkában is részt vesz szakmájában.

Dr. Kustán Hariklia
Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szerzett diplomát summa cum laude minősítéssel. Tanulmányai során 1 évig az Université Paris Descartes hallgatója volt, mely a párizsi Sorbonne részét képezi, ahol konzerváló fogászat és fogpótlástan témakörben szerzett további tapasztalatokat. Munkája során fontosnak tartja a precizitást és páciens központúságot. Franciául és angolul beszél.


Dr. Magyar ZoltánDr. Magyar Zoltán 
Esztétikai fogorvos

2004-ben diplomázott a budapesti Semmelweis Egyetemen. Az egyetem Kútvölgyi Kórházban levő részlegén eltöltött orvosgyakornoki időszakot követően 2007-ben tett szakvizsgát konzerváló fogászat és fogpótlástan szakterületen. Érdeklődési körei elsősorban az esztétikai fogászat és restauratív protetika területei, melyekben megszerzett tapasztalatát több éves külföldi / angliai munkával is gyarapította. Kiválóan beszél angolul.

Dr. Kelemen Máté
Fogorvos, szájsebész

Fogorvosi Diplomáját 2012-ben szerezte a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Ezt követően a Kar Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Tanszékén szerzett széles körű gyakorlati tapasztalatokat, ahol az angol és magyar nyelvű egyetemi oktatásban is részt vett. 2015-ben dentoalveoláris sebész szakképesítést szerzett. Ismereteit szakmai továbbképzéseken való rendszeres részvétellel igyekszik a legmagasabb szinten tartani. Angolul és németül beszél.

Dr. Orosházi Kata
Fogorvos

2012-ben végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2012-2015-ig a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetének orvosa volt, ahol nagy gyakorlatra tett szert az általános fogászat, illetve az ambuláns és szájsebészeti betegellátás területén. Emelett magánklinikákon szerzett széleskörű tapasztalatot esztétikai fogászatban és endodontiában. 2015-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakirányon tett szakvizsgát, kiválóan megfelelt minősítéssel.Szakterülete a protetikai rehabilitációk, endodontia és konzerváló fogászat. Angolul beszél.

Dr. Patthy ÁgnesDr. Patthy Ágnes
Fogszabályozó szakorvos

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán általános fogorvosként végzett 1993-ban. Későbbi tanulmányai által szakosodott a mostani területére, így lett fogszabályzó szakorvos. Nagy gyakorlattal rendelkezik a fogszabályozás és a gyermekfogászat területén. Videójából többet is megtudhatunk a különböző fogszabályozási technikákról.

Kiválóan beszél angolul. Íme néhány a munkái közül.

Dr. Palotás Csaba
Fogorvos, szájsebész szakorvos

2007-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán, majd 2012-ben ugyanitt szerzett szakvizsgát szájsebészetből és dentoalveoláris sebészetből. Ezután oktatóként vett részt az egyetemi munkában, majd 2 évig Dániában dolgozott fogorvosként. Főbb érdeklődési területe az implantációs sebészet, csontpótló műtéti technikák, navigált sebészet és számítógépes digitális tervezés.

Angolul és dánul beszél.

Dr. Pesei AttilaDr. Pesei Attila
Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Fogorvosi diplomáját 1994-ben szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1997-ben a sikeres szakvizsgát követően lett a Fog- és szájbetegségek szakorvosa. Szakterülete az esztétikai fogászat, az implantológia és az implantációs protetika.
Jól beszél angolul, franciául és németül.

Dr. Petróczy AndrásDr. Petróczy András
Aneszteziológus és sürgősségi orvos

Orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte 2001-ben. 2007-ben sikeres szakvizsa után aneszteziológus lett. Kórházban sürgősségi orvosként és aneszteziológusként nagy gyakorlatot szerzett. Jól beszél angolul.

Dr. Szaszovszky GáborDr. Szaszovszky Gábor
Fogorvos

2006-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvosi karán. Konzerváló és fogpótlástan szakvizsgáját 2009-ben tette le. Szülei fogorvosok, így fogászati munkái a családi hírnevet is tükrözik.

Kiválóan beszél angolul.

Dr. Szendrei Balázs
Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett summa cum laude minősítéssel. Szakterülete a fogpótlások, teljes szájrehabilitációk készítése és az esztétikai fogászat. Angolul és  németül beszél.