A Fogászati Központ

A VitalEurope Fogászati Központ kialakításakor nagy gondossággal jártunk el annak érdekében, hogy Ön minden szempontból jól érezze magát a kezelés előtt, közben és után. A legmodernebb technológia mellett különleges bútorok, nyugtató hatású zene, levendulás aromterápia, kellemes színek jellemeznek minket.

Tágas váróink hangulatát kifinomult és formatervezett bútorok határozzák meg. A színes és kényelmes bőrfotelek kellemes és barátságos környezetet teremtenek. Az Ön kényelméért a várót LCD televízóval és minibárral is felszereltük. Nálunk mindig talál friss újságot, magazinokat, kellemes videóvetítéssel, relaxáló zenével tesszük teljessé az itt töltött időt. Váróink és rendelőink is légkondicionáltak, így garantáljuk, hogy a legnagyobb melegben is kellemesen érzi majd magát.

Központunkban 9 csúcstechnológiával felszerelt fogászati kezelő áll pácienseink rendelkezésére. A kezelők alapterülete Magyarországon a VitalEuropeban a legnagyobb.

Rendelőink Siemens Sirona kezelő egységekkel vannak felszerelve, melyet a világ 3 legjobb orvosi technológiája között tartanak számon. Büszkék vagyunk arra, hogy a világ legjobb műszereivel rendelkezünk, így Önnek a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani. A kezelők rendkívül bonyolult beavatkozások elvégzését is lehetővé teszik, ilyen pl. a Nobel Guide által, számítógéppel tervezett sablon elkészítése fogbeültetéshez, mellyel a tökéletes implantálás érhető el. Kezelőink intraorális felvételek készítésére alkalmas röntgen berendezésekkel is fel vannak szerelve.

Nagy számban végzünk csontpótlást, gyökérkezelést, híd és korona munkákat, többféle professzionális fogfehérítést, ultrahangos fogkőeltávolítást a létező legmodernebb technológiával.

Minibárunkban kávét és gyümölcsleveket fogyaszthat várakozás közben, melynek idejét igyekszünk minimalizálni. A rendelő teljesen területén WIFI kapcsolatot biztosítunk, hogy saját számítógépeiket is használhassák, emellett két számítógépes terminál is az Önök rendelkezésére áll.


Nézzen körül nálunk képgalériánk segítségével!