EP kártya, bankkártya, átutalás

Egészségpénztári kártya elfogadás 2015

Fogászati központunknak a következő egészségpénztári szolgáltatókkal van érvényes szerződése:

Új Pillér Dimenzió Honvéd Medicina
       
MKB Navosz OTP Vasutas
       
Vitamin MediSmart Allianz Tempo
       
Patika Prémium (volt AXA) Életút Danubius

Fentiek közül a Dimenzió és az Életút esetében csak készpénzes/saját bankkártyás fizetést tudunk elfogadni, valamint a Danubius esetén EP kártyás fizetési lehetőségre nincs mód, mert a pénztár nem bocsájt ki EP kártyát a tagok részére, ez esetben számlát állítunk ki.

Kérjük, hogy egészségpénztári kártyával történő számlakiegyenlítését már érkezéskor jelezze. Elektromos fizetés esetén a számlán a vevő az egészségpénztár lesz, a pénztártag nevét, tagkódját, valamint a POS engedélyszámot is feltüntetjük. A pénztártagnak a számlát és a nyugtát is alá kell írnia. Ön a számlamásolatot és a terminálos bizonylat 2. példányát kapja készhez.

Készpénzes fizetés esetén Ön a számla első példányát kapja meg és juttatja el ezt az egészségpénztárhoz.

A kártyát nem csak a pénztári tag, hanem a tag által megjelölt szolgáltatásra jogosult személyek is használhatják. A kedvezményezettek listáját a pénztár a kártyához csatoltan adja ki. A kártyához PIN kód nem tartozik. 10.000 Ft feletti fizetés esetén szükséges a kártyabirtokos vagy a szolgáltatásra jogosult személy személyazonosságának igazolása. A pénztártag részére készpénzt nem áll módunkban visszafizetni.

Bankkártya, hitelkártya

Kezeléseit bankkártyával is rendezheti.

Átutalás

Amennyiben szolgáltatásainkért átutalással kíván fizetni az összegnek be kell érkeznie a kezelés megkezdéséig.

Üdülési csekk

Üdülési csekket nem áll módunkban elfogadni.